Categorieën
Geen categorie

Autoverzekering De Goudse duurder geworden

De Goudse

De Goudse heeft de premie voor haar autoverzekeringen onlangs met 10% verhoogd. Dat betekent dat autobezitters er een stuk duurder uit zijn, vanaf het moment dat ze hun autoverzekering verlengen. De Goudse geeft aan dat het aantal schademeldingen is toegenomen, waardoor men meer kosten maakt en er niet aan ontkomt om ook de premie te verhogen. Automobilisten die liever maximaal besparen op de premie, hebben op het moment dat zij hun dekking kunnen verlengen ook de mogelijkheid om over te stappen naar een nieuwe verzekeraar.

Overstappen binnen 30 dagen
De Goudse heeft aangegeven de premieverhoging in te laten gaan vanaf het moment dat autobezitters hun dekking verlengen. Dat is een nette oplossing, aangezien het ervoor zorgt dat de huidige contracten intact blijven en men niet ineens te maken krijgt met een plotselinge verhoging van de kosten.

Verzekeraars kunnen ook besluiten om de premie per direct te verhogen. In dat geval is het echter mogelijk om binnen 30 dagen over te stappen, ook voordat het mogelijk is om te verlengen. Deze mogelijkheid geldt voor alle situaties waarin de premie voor alle verzekerden wordt verhoogd, of waarin de voorwaarden collectief in uw nadeel worden aangepast.

Kritisch op eigen autoverzekering
Het is ook voor automobilisten die geen verzekering bij De Goudse hebben lopen verstandig om eens kritisch naar hun eigen autoverzekering te kijken. Veel eigenaren hebben hun verzekering al een aantal jaren lopen en betalen daardoor ieder jaar veel te veel. Uit recent onderzoek van de Autoriteit Consument en Markt is gebleken dat automobilisten jaarlijks gemiddeld €121 kunnen besparen. Wilt u zelf op zoek naar een meer voordelige autoverzekering? Zorg er dan voor dat de dekking goed past bij de risico’s zoals u die zelf in kunt schatten, om vervolgens op zoek te gaan naar de meest scherpe premie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *