Categorie├źn
Geen categorie

Eigen risico bij NN gemakkelijk te omzeilen

Sluit u een autoverzekering bij Nationale Nederlanden af? Dan is er sprake van een eigen risico, maar dit geldt slechts in bepaalde gevallen. U krijgt een aantrekkelijke korting op de premie, maar u kunt daarnaast gebruik maken van een netwerk van schadeherstellers. Op het moment dat zij de schade aan een auto herstellen brengt Nationale Nederlanden geen eigen risico in rekening. Het is wat dat betreft goed mogelijk om het eigen risico te omzeilen en er daarmee voor te zorgen dat de autoverzekering ook bij schade zo min mogelijk kosten met zich meebrengt.

Tevredenheidsgarantie
Bovendien werkt Nationale Nederlanden met een tevredenheidsgarantie, voor al haar dekkingen. Consumenten wordt gevraagd of ze tevreden zijn met de afhandeling van de schade, op basis van de dekking binnen de autoverzekering. De medewerkers zijn getraind om consumenten zo goed mogelijk van dienst te zijn en de kosten voor een eventueel herstel vlot te vergoeden. Bovendien is er een eigen schademanager beschikbaar voor een ieder die te maken krijgt met een reparatie. Dit scheelt vooral veel administratieve handelingen, iets waardoor consumenten op een meer eenvoudige wijze gebruik kunnen maken van hun autoverzekering.

Hoogte van de premie
Uiteraard is de hoogte van de premie afhankelijk van een aantal verschillende factoren, waaronder de aanwezigheid van een eigen risico. Dankzij het eigen risico hoeft de verzekeraar minder snel over te gaan tot het uitkeren van de kosten. Dit brengt de algehele premie voor de verzekering omlaag, waardoor consumenten de mogelijkheid hebben om jaarlijks of maandelijks te besparen. Dankzij de mogelijkheid om het eigen risico via aangesloten herstelbedrijven te omzeilen kunnen consumenten aan de andere kant rekenen op een goede dekking. Breng uw auto naar een van de gecontracteerde garages, zodat u de kosten zelf niet hoeft te betalen en u toch kunt profiteren van het premievoordeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *