Categorieën
Geen categorie

Interpolis komt met voordelige autoverzekering voor jongeren

Interpolis geeft jongeren die al rijervaring op hebben gedaan in de auto van hun ouders voortaan een korting op de premie. Zij kunnen gebruik maken van de Jonge Bestuurders Bonus, waardoor ze niet langer de bekende hoge premies voor jongeren hoeven te betalen, maar ze zich op een voordelige manier kunnen laten verzekeren. De verzekeraar uit TIlburg is op 1 juli van start gegaan met deze speciale bonus, voor jongeren die na enkele jaren eindelijk hun eigen auto aan hebben kunnen schaffen.

Eerste Nederlandse verzekeraar
Interpolis zegt de eerste Nederlandse verzekeraar te zijn die er op deze manier graag voor zorgt dat het voor jongeren beter betaalbaar wordt om een autoverzekering af te sluiten. De hoge premies voor jongeren zijn een bekend probleem en daar probeert Interpolis op deze manier wat aan te doen. Uit onderzoek van Independer bleek vorige maand nog dat een 18- of 19-jarige meer dan 2x meer premie betaalt dan iemand  van 30 jaar, waardoor er inderdaad sprake is van een probleem. Steeds meer jongeren halen vroeg hun rijbewijs en kopen pas later hun eigen auto, waardoor er een belangrijke groep potentiële klanten lijkt te ontstaan voor Interpolis.

Geen hoger risico voor jongeren
Volgens Interpolis lopen de jongeren die al rijervaring op hebben gedaan in de auto van hun ouders geen hoger risico dan de jongeren die al direct vanaf het behalen van hun rijbewijs een eigen auto hebben en daardoor enkele schadevrije jaren hebben opgebouwd. De Jonge Bestuurders Bonus van Interpolis gaat gelden voor jongeren in de leeftijd van 18 tot 23 jaar. De jongeren hebben op die manier de mogelijkheid om gebruik te maken van een bonus van 30%, waardoor ze op een meer voordelige wijze een glasheldere en voordelige autoverzekering af kunnen sluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *